Helkroppsmassage stockholm massage karlshamn

välbesökta av både idrottsutövare och äldre personer. Nu vill jag bara ha mer och mer och mer. Tusen tack för senast! Du kändes som en vän jag känt hela mitt liv trots vi bara mötts 2 timmar. Längtar redan att få komma tillbaka till dig. Jag har ju känt hur viktigt det är i mina små möten med dem jag tecknar och jag tycker det går bättre och bättre men jag får inspiration av dig att arbeta vidare med mitt egna sätt att närma mig. Att ännu mera försöka finna andning, nuet och tillåta sig att vara där och nu i vad som händer och vad som känns ok för kropp och sinne.

Videos

Drunk and seduced girlfriend right at home. Vi vill passa på och hälsa er varmt välkomna till. Det var en häftig känsla och upplevelse. Hon är specialist på traditionell massage och din kropp kommer efter massagen att kännas som ny! Denna stund vi hade idag tillsammans var den mest underliga, fantastiska, omvälvande, sjukt skönt och förlösande. Var extra försiktig med alla typer av massage om du har feber, uttalad benskörhet, akuta frakturer eller andra skador i ben, muskler eller leder, diskbråck. Förutom thai massage erbjuder vi även skönhetsvård, ansiktsbehandling, fotvård, manikyr, pedikyr och vaxning. Jag kan fortfarande inte riktigt beskriva vad som har hänt i mig, men på något sätt känns det som att jag har blivit mera hel som människa, som om något jag vetat och velat länge har visat sig, äntligen.

Helkroppsmassage stockholm massage karlshamn - Tantramassage, stockholm

Och att få dela tid och rum lite bortom den vardagliga måste världen med dig! Thai massage är numera, sedan januari 2004, avdragsgillt. Det var så härligt att träffa dig. Vårt centrala läge gör att du kan uppleva en njutbar massage i Karlskrona på lunchen, efter jobbet eller varför inte direkt på morgonen. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och ger känslan av totalt välbefinnande. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thai massagen i en unik position som en helande terapiform. Vi tar hand om dig och ger en underbar friskvårdsmassage och kroppsvård enligt thailändsk tradition. Dagens teknik har medfört att allt fler med stillasittande datorarbete får stora besvär med musarm, ryggbesvär och stel nacke med efterföljande huvudväai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *