Thaimassage gärdet tantra malmö

Jarus, thaimassage, g rdet, stockholm Elegant, thaimassage i V stra hamnen! Blue Sky Massage Malm - Home Boka tid f r din behandling. S ndag, em; Tj nster; Prislista; Galleri ppettider. M ndag - fredag. 9:00 - 21:00 L rdag - s ndag. H r hittar du Sveriges mest kompletta lista ver thaimassage salonger i Sverige. V lkommen till Star, thaimassage New Bangkok Thaimassage - Home Malm Aiyara Thai Wellness T nk p att det finns salonger listade ven i verkategorierna. Vi erbjuder seri st avslappnande traditionell Thaimassage. Vi r certifierade och kan erbjuda Oljemassage och Fotmassage. Ni r v lkomna att titta f rbi. Thaimassage i V stra hamnen - Slappna av med sk n massage, f ny energi och bli mer kreativ hos Wanjan Thaimassage.  Dusch finns att tillgå. Vi har endast stängt den 25/12. En liten och mysig salong vi har två fräscha rum. Mer information hittar du i vår hemsidan. Till skillnad från många andra varianter inte med någon typ av olja. Med behandlingar som utformas individuellt för att passa dina behov ger vi dig de bästa förutsättningarna att må bättre. Massagemetoden inkluderar akupressur och tryck på nästan alla kroppsdelar, efter.k.

Thaimassage gärdet tantra malmö - Utan

Det är du värd! Avbokning ska ske via telefon senast 2 timmar före er Bokningstid! Tanken är att du ska kunna koppla bort vardagens bekymmer och bara tänka på dig själv. Mvh, jarus Thaimassage, boka tid för din behandling. Enligt traditionen har massagen en andlig effekt som sägs utveckla ditt känsloliv och hjälpa till att bekämpa sjukdomar. Välkommen, mitt namn är Phattarajan Srilampang och har bott i Sverige i en period. Behandling, thaimassage, lite hårdare massageform som får igång din kropp, den utförs med löst sittande kläder på kroppen och med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man med ett fast tryck mot nästan alla kroppsdelar. Bokning och avboknings regler "Bokning om ni har bokat en tid hos oss behöver ni kommer 10 min före behandlingstid. Korsa Brantingsgatan och ta trappan upp till Rindögatan, därefter tar dig till vänster. Våra behandlingar utförs av erfaren personal och de produkter som används är naturligt vårdande för kroppen. Alla är varmt välkomna! Nu kan ni betala med Swish företag! Psykologiskt kan det vara en stor stresslösare. Massagen utförs vanligtvis med mottagaren i liggande läge, på matta eller madrass. Oljemassage, påminner om thaimassagen men skiljer sig att den är en väldigt mjuk och mycket behaglig massage som som dämpar stressen så man åter kan fokusera på det väsentliga i livet.

Thaimassage gärdet tantra malmö - Flashlight

Annars förlorar ni er Bokningstid! Mina behandlingar inkluderar oljemassage, traditionel thaimassage och fotmassage. Vår sjönhetssalong ligger vid Värnhem och jag delar min verksamhet med en frisörsalong. Så ni är juligt välkomna julafton Söndagen den 21 December  2014, passa på och kom. Vi på Titaree Thaimassage vill att våra kunder skall känna sig välkomna och att även känna sig välkommen åter när man går ifrån salongen. I Thailand tillskrivs senlinjerna stor betydelse i att hålla en person frisk och full av energi. Sen-linjer, samt böjning eller sträckning. Betalning #Betalning: Kontant Kreditkort swish företag#. Våra massöser kan variera behandlingarna från behndlande tilll avslappnande. Sen-linjer är jämförbara med de kinesiska meridianlinjerna ett koncept som inbegriper kroppens reaktion på att applicera tryck längs energilinjer. Vi håller till i thaimassage gärdet tantra malmö en lugn och behaglig miljö där din avslappning är av största vikt. Tisdagen den 23 December 2014 Ändrade öppettider för julen. Olje Thai Massage.400 kr / timme. Thaimassagens främsta mål är därför att låsa upp eller justera om de här energilinjerna i den mänskliga kroppen. Välkommen till Star Thaimassage, thailändsk massage, eller Nuad Phaen Boran, är massage i Thailändsk stil som grundar sig i traditionell Thailändsk medicin, men har också hämtat inspiration från gamla ayurvediska traditioner i Indien och från andra länder i Sydostasien. Ni får då en hårdare massage som mjuka upp spända muskler och ger bättre blodcirkulation. I en varm och välkomnande miljö ger vi dig en chans att koppla av och vårda kropp och själ. Vi på Aiyara Thai Wellness hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Här på Jarus Thaimassage ta vi bara kontanter.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *